When I grow up.. I wannabe a Dr.

Five guys. Malaysians. Once medical students. Once stuck in a house in Summerstown Cork. NOW all Doctors, going separate ways. What will they be up to?? ish macam macam.....

Subscribe
Add to Technorati Favourites
Add to del.icio.us
Friday, October 17

poligami?

cakap-cakap brainbarrier

5 kritikus:

Witty Angel said...

benar2..mereka bukannye kawen sebab ikut sunnah or ape2 je..diorg semayang pon kadang2 xcukup...bab2 poligami je reti keluar hadis...pastu tanggungjawab tah ke mane..tapi yg pasti MOST of them kawen sebab nafsu..xdenye diorg cari yang lagi tua or janda2 yang ade anak 11 semua..diorg cari anak dara yang sedang berkembang dengan mekarnye..huuh

Anonymous said...

tak nak ulas dgn lebih lanjut ke?best gak nak baca..nak tahu apa guys nyer opinion on this thing.i thought all guys setuju n bersemangat utk b'poligami :P

ilman aiman said...

people, even with one wife is troublesome enough, then why wanna double that??? by all means, go & have an affair instead of marrying another. no strings attached.

RajaOtai said...

affair? oh no..no more sin haha

ameen said...

actually dlm artikel tu ustaz hasrizal dah sampaikan pandangan dia yg aku rasa amat bertepatan dengan aku nye cara berfikir.

nk jaga satu pun susah... ini nak dua. tapi frankly aku rasa lelaki (termasuk aku) need this 'sense of superiority' dlm family...tak gitu lelaki-lelaki semua? ketua keluarga lah katakan...

n aiman..tak habis2 dgn affair nye. tu dah kluar tajuk.