When I grow up.. I wannabe a Dr.

Five guys. Malaysians. Once medical students. Once stuck in a house in Summerstown Cork. NOW all Doctors, going separate ways. What will they be up to?? ish macam macam.....

Subscribe
Add to Technorati Favourites
Add to del.icio.us
Monday, July 13

MHI

cakap-cakap shahied

Hai hai hai..

Malaysia Hari ini.
Apa kabar kawan2 di cork?
saya merindui anda2 semua.
Dah 2 minggu jejak kaki kat Malaysia. Minggu 1st selesaikan urusan pendaftaran and lapor diri kat Putrajaya.
Then balik ke Alor Setar utk kenduri kesyukuran. 
Sejak sampai Malaysia ni, banyak bende dah aku lihat yang mengembalikan semula rasa2 Malaysia.
Dari gelagat mat motor yg mencilok2 sampai langgar keta org, dari saban hari kes2 pecah rumah, dari gimik2 politik, dari isu2 PPMSI yg dibatalkan, dari kes selsema babi, dari kes perceraian dan masalah rumahtangga artis yg kecoh2 kat paper..
Banyak bende menarik yang nak aku kupaskan andai aku ada masa before start keje.
Bile start keje? Keje kat mana? itu soalan2 pakcik2 dan makcik2 dan org kampung sejak aku balik ni. 
Too bad aku takdak jawapan utk semua tu. Cubaan utk menghubungi KKM asik tak berjaya. tah ape dorg buat kat ofis tak angkat telefon, aku pun tak tahu. Ntah btol dorg bagi nombor pn aku tak tahu.
K lah, nak gi beli roti canai untuk breakfast. Rough night rough night.. 
Laters..

2 kritikus:

Wahidah said...

tk mula keje lagi yea..kena pi induksi dl kan be4 keje..gudluck la yea...so sementara tu chills dl..hehehe..

Anonymous said...

Hello! I'm newbie in Internet, can you give me some useful links? I know only about Yahoo [url=http://yahoo.com]Yahoo[/url] http://yahoo.com Yahoo