When I grow up.. I wannabe a Dr.

Five guys. Malaysians. Once medical students. Once stuck in a house in Summerstown Cork. NOW all Doctors, going separate ways. What will they be up to?? ish macam macam.....

Subscribe
Add to Technorati Favourites
Add to del.icio.us
Thursday, October 30

khamis mlm jumaat.. masih sejuk..

cakap-cakap maestronine

brrr.. it’s super-duper ****-ing cold out there.. it’s a cliché really but who cares.. care bears [lame.. lame ma lame.. best dow cartoon die].. both malam ameen and shahid tersangatlah kesejukan.. dan malam ini pun sebegitu rupa.. persistent cold and constant in nature.. oleh itu mari kita sama-sama memikirkan jalan penyelesaian / the management.. so what are the options to keep ourselves warm??

  1. let nature takes its course.. layan je lah sejuk tu.. best ape.. lambat laun bila proses adaptasi dah berlaku.. maka secara tidak langsung, sedikit sebanyak kita akan rasa bahang kepanasan.. ada logiknya.. from the practical point of view, not so kot.. bear in mind though, “cold can kill”..


  1. pasang lah heater.. straight forward answer.. no rocket science.. then kite boleh continue activity malam seperti study, layan internet, bace blog, bukak facebook, tgk video, tgk movie, tgk series etc2.. blh jgk tgk rembulan serta bintang2 menikmati keindahan alam semesta.. sambil layan jiwang sket.. tanpa kerisauan dan kekusutan melanda jiwa memikirkan kesejukan yang bangat..


  1. zezeze.. especially di bawah duvet >15.0 tog +- electric duvet +- fleece.. memang mantap.. x kisah lah kul brape kan.. lagi pun esok dh tgi Friday so ape salahnye berehat awal skit.. melayan mimpi indah lebih lama.. nice.. marvelous..


  1. bagi yang sudah mengikat hubungan dan membina masjid (selepas memberi mas kawin dan hantaran yang berpatutan yang dipersetujui kedua belah keluarga tanpa membebankan mana-mana pihak), ada option masa tambahan.. yakni boleh je peluk2 bermesra2.. hugging menghugging.. kalau dlm ym “>:D:<” [blh buat byk2 nnt klua byk2..].. dengan perlakuan yang telah disebutkan itu, ia mungkin akan lead to aktiviti dan pelakuan yang lebih mantap dan panas.. terpulang kepada pasangan masing2.. lagi pun khamis malam jumaat.. nice.. orang kata sangat afdhal (xtau kesahihan nye, boleh betulkan jika x betul).. itulah advantage nye kalau settle pasal mas kawin dan hantaran cepat2.. sweet.. fabulous.. panjang plak option D ni eh..


  1. other – please specify..

so terpulang lah kepada para pembaca sekalian.. pilihlah option yang dirasakan paling sesuai dan appropriate.. option penulis ni bukan betul sangat pn.. or kalau ade jawapan tersendiri, boleh lah bulatkan E lantas memberi jawapan anda untuk konsiderasi pihak lain.. x perlu yg complicated sgt nk handle kesejukan dan keheningan malam ni.. tiada tarikh tutup penyertaan.. jawapan sendirian berhad adalah muktamad.. enjoy the rest of the night.. take care lads..

maestronine

thu oct30th2008 2150

15 kritikus:

izadiskandar said...

nik, apakah? option D?

saya takut dgn option D.

saya akan jauhkan diri dari option D.

sembunyi dalam Duvet 17.0 tog

izadiskandar said...

option E. please specify:

pakai 3 lapis baju lengan panjang.

dan dua lapis seluar.

contohnya:

Saya sedang memakai
lapisan 1: baju tshirt short sleeve
lapisan 2: baju rugby australia lengan panjang
lapisan 3: hoodie hitam xxxxL

seluar di dalam
lapisan 1: seluar pendek
lapisan 2: seluar 3/4 bermuda
lapisan 3: trek sut

biarlah macam polar bear pun bulat nya, asal panas.

-i feel like a walking duvet-

maestronine said...

weh where are you?? how come you reacted very fast.. house tenet is not so good at the moment.. so still in the library eh??

tapi izad.. errr bukankah ko naturally a walking polar bear.. no offence bro.. jgn mara haaa..

fendi said...

hurmm...ak nk both option C ngn D !!!..ngahahaha....giler heavenly dikale kesejukan inih~ tp tuh r, option D tuh kne setel kn cepat r~ =P

ameen said...

di malam hari yang kesejukan

akan ku nyalakan api kebencian!

tapi izad..

be prepare..sediakan analgesics
anytime now

hixoom said...

konfius aku dgn jawapan ameen..
adehhh..terlebih panaskah anda dgn ulasan2 tempoh hari??!!

aku pilih option E: air teh/hotchoc/kopi/minuman panas kegemaran anda + fleece + huddling sebelah heater..mmg mantap!!

shahied said...

strangely bilik aku x sesejuk kat luar bilik.... nape eh.. aku rase laptop aku menjadi natural heater..haha.. oh duvet satin cover mmg terbaik...

shahied said...

izad, option A mmg terbaik sbb bole bakar lemak..ngahahaha..takyah susah2 pegi gym. TAPI IZAd...........

izadiskandar said...

tapi ameen. kenapa ko boleh aku tak bleh?

tapi ameen?

aju_fauzi said...

muahaha...tapi korangggggggg..aku ngan mila nak balik cork esok dah. yeay!!!!!!!!!

p/s: tau2, tade kena mengena, lalala

Anonymous said...

i dun think it is appropriate to mentions things like what's been written in option D. we all need to be open minded but limitations are still needed .. maaf jika menggunakan kata-kata yang kurang sesuai. selamat malam

maestronine said...

wowowo.. sorry anon.. fair enough.. btw its not an open minded stuff at all.. just stating the options.. cheers.. and keep tuning your cyber time to this blog.. many thanks.. and selamat pagi..

amilahoney said...

altho option D is very TEMPTING (heheh), but no thank you. prefer opt E. nothing better than cuddling in duvet (heater 1) with laptop on top of my lap (heater 2). ahh..feels like serene...

ps: serene, serenity, serendipity..? sorry ppl, mumble jumble time...

Anonymous said...

viagra and alcohol viagra canada lowest price viagra cheapest viagra in uk price of viagra viagra covered by insurance viagra no prescription cheap viagra overnight viagra strips is there a female viagra cost of viagra effect of viagra on women viagra cheap price iframe free sample prescription for viagra

Anonymous said...

http://connections.blackboard.com/people/1755b9ba7d Buy amoxil online
http://connections.blackboard.com/people/d3f4f89d59 Buy Cheap Bactrim
http://connections.blackboard.com/people/76b8b13755 Buy Celebrex Online