When I grow up.. I wannabe a Dr.

Five guys. Malaysians. Once medical students. Once stuck in a house in Summerstown Cork. NOW all Doctors, going separate ways. What will they be up to?? ish macam macam.....

Subscribe
Add to Technorati Favourites
Add to del.icio.us
Monday, December 15

Hmm.. Winter oh winter..

cakap-cakap izadiskandar

(baca dgn nada budak 5 tahun belajar membaca)
Ini Adik saya. Nama dia Muhammad Idlan Haziq. Dia berumur 14 tahun. Dia pengawas. Pembaca doa waktu perhimpunan dan juga buat pengumuman di PA system.
Dia sejuk sebab winter. Dia single lagi (duh).
Yang berbulu tu Throw. dan yang berbintik rimau itu adalah Fluffy slippers.
Ini ditangkap di Rumah kakak saya di Croydon, London (tempat/bandar JLS X factor).

sorry. (tak ada idea nak tulis)


and now your kind audience, May I Introduce you to my parents. -which will not be named for certain reasons-
And this is taken in Venice December last year dlm boat. (and di situ juga kami jumpa feesha, yusma, hana n etc) I love this pic- it shows how they are enjoying Venice, and each other.

At this very moment my parents n siblings ada di London (seberang laut saja!). Cant wait till saturday to meet them.

Sorry again (tak ada idea nak tulis)

VOTE: Gambar mana lagi cute/sweet?

3 kritikus:

hixoom said...

sy sbg bekas murid of kos la pilih gambar no 2 as yg plg sweet..
hehehe

ameen said...

gambar ameen takde ke? ameen paling sweet la aku rase

me~~ said...

nape izad tak letak gambar die sekali?takut kalah pada vote ek?hehehe..